We love orchids

 

We love orchids en we delen graag stukjes van onze identiteit met jou als kijker en lezer.

De cultuur binnen ons bedrijf is divers en dynamisch. Belangrijk aspect hiervan is flexibiliteit als grondhouding. Met grote toewijding werken we aan ons product omdat we er allemaal van houden, de Phalaenopsis bloemen. Hier zijn we sterk in.  Samen zorgen we ervoor dat we heel goed op elkaar ingespeeld zijn. Dit is wat ons plezier geeft in ons werk. Als eigenaren en ondernemers staan we enthousiast in het leven en zien kansen met en voor onze medewerkers. Daarom krijgt een ieder de mogelijkheid zoveel mogelijk facetten van de Phalaenopsisteelt te leren kennen. Op deze manier weten we al meer dan tien jaren de continuïteit te waarborgen bij de hoogste kwaliteitsstandaarden op deze teeltlocatie in Bemmel.

Duurzaamheid is waar we ons sterk voor maken. Wij draaien volledig op duurzame energie, afkomstig van ons gezamenlijk energiebedrijf. Wij bergen in Bemmel alle op het dakdek gevallen regenwater en hergebruiken dit water vanuit een 3,5 grote gietwaterplas welke gelegen is aan de overkant van ons pand. Al vanaf de vestiging in dit gebied zijn we lid van de duurzame tuinbouw coöperatie. Het is belangrijk om betrokken te zijn, we staan letterlijk en figuurlijk middenin het duurzame tuinbouwgebied van Bemmel tussen Arnhem en Nijmegen.

Ons met zorg samengestelde exclusieve assortiment leveren we exclusief aan de vakhandel die wereldwijd gevestigd is.

We love orchids en we groeien!

Wekt ons bedrijf je interesse? Denk je dat je graag je talent en toewijding wil inzetten voor de teelt en promotie van ons assortiment Phalaenopsis? Laat het ons weten, je vindt ons adres onder CONTACT.

 

 

 

KWEKERIJ DE MOLENHOEK B.V.

alle rechten voorbehouden

                                                                                                           BTW  NL8070.34.137.B01   •   KvK  11044639   •   MPS 680491 MPS A + MPS Productproof    •   Plantenpaspoort: NL-714680346

website: pandorabrainbox.nl 2021 | privacyverklaring 2021  | Disclaimer Kwekerij De Molenhoek B.V